Welcome!

Lipedema Treatment Guide Now Available in Dutch Lipedema behandelingsgids nu beschikbaar in het Nederlands

Lipoedeem

Behandelgids

 

Verkrijgbaar op Amazon als paperback en eBook

 

Ben je onlangs gediagnosticeerd met lipoedeem, een pijnlijke vetweefselafwijking? Misschien heb je er al jaren last van en ben je op zoek naar nieuwe ideeën voor zelfzorg vanuit een holistisch perspectief.

 

In dit boek lees je over: Behandeldoelen voor lipoedeem, tips voor het verminderen van pijn en ontstekingen en hoe je het lymfatisch systeem kunt stimuleren. Als je op zoek bent naar een behandelgids voor lipoedeem barstensvol wetenschappelijke onderbouwing, lees dan vooral dit boek!

 

Aanbevelingen voor dit boek: Steven Dean, DO, FACP, RPVI, professor klinische interne geneeskunde, noemt de Lipoedeem Behandelgids “ongelooflijk goed geschreven en informatief” en geeft het mee aan al zijn patiënten met lipoedeem.

 

Sharie Fetzer, voorzitter van Lipoedema UK, zegt dat het “fantastisch is dat er zo vaak verwezen wordt naar de Big Survey van Lipoedema UK, de artikelen van Amy Fetzer, de aanbevolen behandelingen van Wounds UK en ons andere werk. Gefeliciteerd met een uitstekend hulpmiddel voor lipoedeempatiënten. Ik weet zeker dat dit boek voor veel mensen met lipoedeem een bron van hulp en steun zal zijn. Het boek bevat een uitgebreide lijst met academische verwijzingen voor iedereen die zelf meer onderzoek wil doen.“

 

Jaqui Beutel onderwijst decongestieve lymfatische therapie in Australië en Nieuw-Zeeland en geeft de Lipoedeem Behandelgids mee aan haar studenten als naslagwerk.

 

Lis uit Georgia gebruikt de gids als haar dagboek. “Op veel pagina’s is ruimte voor eigen aantekeningen of het markeren van zaken die op mijn situatie van toepassing zijn. Mijn gids staat vol notities, opmerkingen en frustraties. Ik neem het mee naar IEDERE afspraak met mijn dokter!”

 

Geschreven door Kathleen Lisson, CMT, CLT

LipedemaTreatmentGuide@gmail.com

LipedemaTreatmentGuide.com

Klik of tik hier om de PDF te bekijken.

Leave a Reply